Podle typu

Vyberte instituci podle typu

Zahradnictví v Praze

Vítejte na webu ZahradnictviPraha.cz, který Vám umožní přehledné vyhledávaní zahradnictví v Praze a okolí. Naleznete zde přehledně řazené informace a kontaky na zahradnictví, specializované zahradnictví , pěstitele, farmáře, trhy, farmářské trhy a vše spojené s pěstováním na zahrádkách a malých bio farmách.

Zahradnictví FLOS Praha GrowMarket.cz Boušek s.r.o. PARKON s.r.o.

eKvetiny.eu - květinářství Praha

www: http://www.ekvetiny.eu
E-mail: info@ekvetiny.eu
Telefon:+420 222 714 547
Fax:
Adresa: Táboritská 1781/38, Praha 3
Praha-Žižkov
130 00

eKvetiny.eu - květinářství Praha

eKvetiny.eu, to je květinářství s kamennou provozovnou v Praze. Máme široký výběr řezaných, ale i pokojových květin a doplňků. Denně dovážíme čerstvé květiny za nejlepší možné ceny. Naši nabídku sestavujeme z dlouhodobě nejoblíbenějších a nejprodávanějších květin. Lépe se tak trefíte do vkusu svých milých a nejbližších.
Prohlédněte si naší nabídku květin od svatebních po smuteční, květiny pro ženy, muže, děti. Vybírejte květiny podle příležitosti – výroční a svátkové, dárkové, slavnostní nebo netradiční. Veškeré naše květiny řadíme dle cen a vedle řezaných květin nabízíme také pokojové květiny a doplňky ke květinám včetně dárků.
V našem eshopu eKvetiny.eu můžete platit online nebo hotově při převzetí. Dopravu zajišťuje naše osobní autodoprava, která Vám dopraví květiny po Praze již od 60 korun. Nad 1500 korun je doprava jakýchkoliv květin zdarma. Samozřejmostí je možnost bezplatného vyzvednutí květin přímo v naší prodejně na Praze 3.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Zahrada a Zahradnictví

Brzy nás čeká práce na zahrádce. Sázení okrasných květin, sadba bylinek a zahradní práce, které zahrada po zimně potřebuje. Vybavte se na práci na zahradě v zahradnictví a zahradních centrech. Více ...

Firemní reklama na Internetu

Využijte Internetové reklamy na váš web na odborném portálu.

Více v sekci Inzerce

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.